Una din reusitele de exceptie marca Sebastian Ardeleanu


Pe parcursul anului trecut, in diferite competitii, multi dintre copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat goluri frumoase, de generic, decisive pentru echipele din care au facut parte, goluri care nu o data au adus bucurie, satisfactie, atat parintilor lor, suporterilor, cat si staff-ului A.R.D.
Unul dintre acestea a fost si cel inscris de Sebastian Ardeleanu in derby-ul contra Academiei Voluntari, asa cum de altfel, tot el al marcat inchizand scorul cu 3-0 si in derby-ul local, cel cu Vointa Snagov. Reusita dim meciul cu echipa din Voluntari a adus A.R.D.-ului un rezultat de egalitate, pastrand totodata pozitia de lider al campionatului de juniori D al A.J.F.Ilfov.
Filmuletul de mai jos a devenit viral pe Internet depasind 5000 de vizualizari si, pare-se, atragand atentia mai multor agentii de management sportiv interesate de cativa jucatori ai A.R.D.
Razvan Ardeleanu: “├Źntr-adevar, o reusita uimitoare care, pe langa frumusetea ei ne-a adus si un punt deosebit de util in campionat, pastrand echipa pe locul 1, fara infrangere. Sebastian nu este singurul, avem mai multi jucatori buni care au avut executii frumoase, ceea ce sincer, nu poate decat sa ne bucure. Chiar daca lucram cu acesti copii de 3-4 ani, suntem la inceput de drum. Pe plan sportiv, rezultatele abia incep sa apara. La fel de importanta este insa si evolutia jucatorilor si cum si aceasta a inceput sa atraga atentia agentiilor nu numai de la noi ci si din tari precum Germania, Elvetia, Italia…”

Sebastian Ardeleanu (nascut14.08.2004)-unii spun ca-i nimereala dar cand este a nu stiu a cata reusita de acest gen in meciuri decisive pentru echipa ta eu zic ca este TALENT -felicitari piciule, tati si mami sunt mandri de tine te sustin tu trebuie sa fi doar serios sa muncesti in antrenamente si meciurii, sa nu uiti insa de scoala – te pupam CRACIUN FERICIT!!!!!!–SANATATE MULTA –info www.scfard.ro

Posted by Razvan Ardeleanu on 23 Decembrie 2015


Accesari: 590
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics