Una rece, alta calda!chiru bolnav
Cea rece este ca din pacate, veste proasta pentru antrenorul Razvan Ardeleanu: Ciprian Chiru va absenta in prima etapa a returului. Jucatorul grupei 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru o saptamana datorita unei raceli la plamani. Ne alaturam si noi colegilor de echipa care ii transmit multa sanatate!
Cea calda este ca sunt si vesti bune: Manea revine dupa rubeola, Stanescu a terminat cu concururile la schi, iar Serbanescu revine si el la antrenament incepand de joi. Astfel, cum pentru amicale s-au gasit totdeauna solutii cand au fost absente, speram ca si acum, la reluarea campionatelor din week-end-ul viitor, picii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, alaturi de antrenorii lor, sa gaseasca calea spre victorie.

Accesari: 1,859
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics