Victoria din derby-ul local aduce, matematic, calificarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov in elita U15 F.R.F.


Ieri, 23 septembrie, s-a consumat o noua etapa din istoria, deloc scurta, sase ani, a derbyurilor locale dintre Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si Vointa Snagov, actuala Sportul Snagov. Grupele de juniori C – 2004-2005 s-au intalnit in cadrul calificarilor A.J.F. Ilfov pentru Elita U15 F.R.F.

Dupa ce in meciul tur A.R.D.-istii le administrasera un 7-0 (!!!) fara comentarii si fara replica, returul a adus o noutate: prima oara in acesti sase ani, ei au jucat pe gazonul centralului din Snagov, lucru ce se pare ca le-a priit din plin, ex-dubli campioni ai categoriei 2004 administrandu-le adversarilor un 5-0 fara niciun fel de replica. Autorii golurilor: Pestisor de trei ori, Baicu si Claudiu Stefan. De mentionat faptul ca desi mai sunt de jucat doua etape din seria a IV-a de calificari A.J.F. Ilfov, elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, condusi magistral de catre acesta, au reusit, cu o linie de clasament de invidiat, 8 victorii din opt posibile, 54 de goluri marcate si doar 1 primit, o performanta majora, calificarea in Elita U15 F.R.F.

Razvan Ardeleanu: “Felicit copiii scolii pentru felul cum au inceput campionatele si dupa primele cinci de sase etape au luat optiuni serioase privind obiectivele stabilite. Felicit in mod special componentii grupei 2004-2005 pentru prestatiile din cadrul calificarilor in Elita U15 unde au aratat de ce au fost de doua ori campioni ai A.J.F. Ilfov, pentru felul in care si-au surclasat de fiecare data adversarii reusind din punct de vedere matematic, calificarea in Elita U15, performanta la care mai multe echipe, numai din Ilfov 34, spera. Pe langa noi, F.C. Voluntari care si ei sunt deja calificati, mai au sanse Concordia Chiajna si A.C. Clinceni aflate la egalitate de puncte in seria a I-a si C.S. Popesti Leordeni sau C.S.O. Bragadiru care duc o lupta stransa in seria a III-a. Referitor la copiii mei, vreau sa ne bucuram de reusita insa, ca de obicei, trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, urmeaza sa dem 200% din tot ceea ce putem in lupta cu fiecare adversar din Elita.”

Accesari: 530
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics