Viitorul Constanta, F.C.S.B., Petrolul Ploiesti si Levski Sofia, printre adversarii grupelor 2006 si 2008 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


In weekend-ul urmator, piticii nostri vor avea ocazia sa se dueleze cu unele dintre formatiile cu nume sonore ale fotbalului juvenil romanesc.

Astfel, grupa 2008 va pleca pe 24 iunie la Mangalia unde, intr-una din cele patru grupa ale turneului la care va participa, va avea ca adversare formatii precum Viitorul Constanta, Junior Vaslui si C.S. Vulcan. La intoarcere, impreuna cu grupele 2005-2006, 2007-2008 si 2009-2010 va participa la Cupa Snagov, turneu la care vor mai fi prezente: Petrolul Ploiesti, Sportul Snagov, Star Team Bucuresti.
Grupa 2006, pe 23 si 24 iunie va merge la noua baza sportiva F.C.S.B. unde, pe langa gazde, va mai avea ca adversare echipe precum: Levski Sofia, C.S.A. Steaua, Kinder Targu Mures si New Star Bucuresti.

Razvan Ardeleanu: “Suntem onorati participam la turnee unde intalnim astfel de adversari si multumim organizatorilor pentru invitatii. Este adevarat ca de-a lungul celor sase ani de existenta, A.R.D. Snagov si-a construit o imagine pe care sper ca si de aceasta data, Turcu si colegii sai de la 2006 si Gheorghe David si Regecampf jr cu trupa 2008 sa reuseasca sa o pastreze.”

Accesari: 426
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics