Weekend insorit pe strada Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Weekend-ul trecut, pe strada Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost unul insorit si primii care au facut ca lumina astrului zilei sa straluceasca, au fost copiii grupei 2003 care, prin reusita lui Ardeleanu din ultimul minut al intalnirii cu Delcea Sport, pe langa ca l-a lasat fara replica pe portarul adversarilor, a facut ca echipa sa sa-si asigure un loc in primele zece ale clasamentului A.M.F.B.
O raza plina de caldura au adus de asemenea si jucatorii grupei 2005, acestia reusind ca dupa doua esecuri in etapele anterioare, sa invinga bucurestenii de la Young Tigers cu un categoric 5-1. Intr-o competitie fara puncte, seria a II-a a campionatului A.M.F.B., micii snagoveni demonstraza ca pot pastra atat ritmul scolii cat si al competitiei care se dovedeste a fi una nu tocmai usoara.
Surpriza, daca pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov reusitele mai pot constitui surprize, o constituie grupa 2006 unde Turcu & Co., prin victoria obtinuta in dauna celor de la Atletico Madrid Bucuresti si-au asigurat si ei pozitionarea in primele 10 echipe din serie. Iancu, one man show prin tripla sa si Turcu au transformat evolutia buna si daruirea intregii echipe din primul si pana in ultimul minut intr-o victorie ce nu lasa loc de comentarii, scor final: 4-1 pentru A.R.D.
Cu doar cateva etape inainte de finalul sezonului, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se poate declara multumita, toate grupele atangandu-si obiectivul, acela de a se clasa in primele 10, practic, indiferent de pozitia ocupata, acest lucru conferindu-i dreptul ca si anul viitor sa joace in seriile I valorice. Copiii, antrenorii, intreg staff-ul scolii, prin munca depusa au reusit sa demonstreze ca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov poate evolua la nivelul unor formatii cu nume si de renume.

Accesari: 782
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • Iulian 22 April 2015 at 11:53

  Felicitari profesore si fii mai temperat ca e doar o joaca de copii ( stii la ce ma refer-gr. 2006 ). Succes!!!

 • RAZVAN 22 April 2015 at 12:08

  cu siguranta voi fi, ai dreptate o joaca de copii, insa sfatul poate fi reciproc (tot la 2006 ma refer). succes !!!! si dvs aveti o echipa cu multi copii talentati si sunteti la inceput va doresc sa calcati pe urmele celor de la 2003 de la RS ATM.

 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics