Weekend reusit pentru Scoala de Fotbal A.R.D. SnagovPentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, etapa de la sfarsitul saptamanii trecute a inceput inca de vineri cu partida dintre echipa de juniori D, si formatia similara a Scolii de Fotbal Eugen Nae, un meci in care, prin golurile inscrise de Galbinoiu, Iordache (3), Ardeleanu, Raul, Ilie, Gradinaru, Topor si portarul Ion din lovitura de la 11 metri, snagovenii si-au spulberat pur si simplu adversarul.

In intalnirea Grupei 2003 cu cei de la C.S.S. Bucuresti, desi partida a fost una disputata, bucurestenii nu au reusit sa reziste fara sa primeasca gol decat 20 de minute. Apoi, cele sapte reusite ale snagovenilor au dus la un scor final ce nu lasa loc de comentarii, 7-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

Grupa 2005 nu a jucat, partida fiind amanata pentru o data ulterioara.

Grupa 2007, dupa o prestatie extrem de buna, a fost, din pacate, invinsa la limita de catre Vointa Buftea, scor final, 4-3 pentru acestia din urma.

In confruntarea cu A.C.S. Cernica, jucand in deplasare, prichindeii grupei 2008 au avut serios de lucru dar, in urma reusitelor lui Ghita si Ionita, snagovenii s-au impus cu 2-1.

Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmeaza ca si etapa urmatoare sa debuteze tot vineri cand, pe terenul din Ghermanesti, in derby-ul local, incepand de la ora 18,30 va intalni Metalul Resita, de fapt, nimeni alta decat fosta Vointa Snagov.

Accesari: 753
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics