Ziua a doua a play-off-ului judetean, sperante pentru juniorii Scolii de Fotbal A.R.D. SnagovZiua a doua a play-off-ului campionatului judetean al juniorilor D a adus echipei Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov o victorie extrem de binevenita. Adoptand o cu totul alta atitudine fata de ziua anterioara, dezvoltand un joc mult mai bun, copiii antrenorului Razvan Ardeleanu s-au impus in fata gazdelor, Concordia Chiajna cu un categoric 3-0. Seria celor trei goluri a fost deschisa de Concordia, din pacate pentru ei, in proprie poarta, si continuata de snagovenii Pestisor si Iordache.

In cealalta intalnire, dupa ce la pauza scorul a fost egal, 2-2, C.S. Popesti Leordeni a invins cu 4-3 pe F.C. Voluntari.
De remarcat prestatia foarte buna al echipei de arbitri de liga a treia compusa din Laurentiu Ciuchita si Stefanita Danila.
Astazi, in ultima zi a play-off-ului, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va intalni F.C. Voluntari, iar Concordia Chiajna va da piept cu cei de la C.S. Popesti Leordeni.

Accesari: 685
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics